9 redenen waarom gourmetten verschrikkelijk k*u*t is!

Traditioneel gourmetten tijdens de feestdagen. Veel mensen doen het, maar eigenlijk is gourmetten gewoon verschrikkelijk k*u*t. Het is gewoon een grote bak ellende, en wij gaan je precies vertellen waarom het gewoon echt K*U*T is.

1 Het duurt echt verschrikkelijk lang

 

Drie uur wachten tot überhaupt het gourmetstel warm is, om vervolgens nog eens drie uur te “dineren”

2 Je zit al vol voordat je gaat beginnen

Voor je begint met gourmetten heb je al vier meter stokbrood naar binnen gewerkt en zit je al compleet vol!

3 Non-stop spetterend vet

Hele tijd op spattend vet is gewoon een aanslag op je kleren.

4 Lekkerste vlees meteen weg

Dat malse stukje biefstuk is bij het knipperen van je ogen al weg gekaapt.

5 Struikelen over snoeren

Als je van tafel af moet om iets te pakken of mogelijkerwijs te vluchten naar het toilet, struikel je gegarandeerd over de gourmetstel snoeren

6 Stinkend huis

DIE LUCHT, DIE LUCHT, daar kom je de komende 6 maanden niet meer vanaf.

7 Nieuwe kleren

Dacht je dat je huis het enige was. Die kleren die je aan hebt kan je ook beter weggooien.

8 Je moet nog steeds zelf koken

Feestdagen, gezellig en leuk, moet je nog steeds zelf je eten maken..

9 De dag erna begint het hele riedeltje weer opnieuw

En omdat er altijd een berg eten overblijft….  Ja, de dag erna  doen we het gewoon weer opnieuw 😉