Chocolade pepernoten met Licor 43… Dit wil je!

De pepernoten liggen  sinds augustus al weer in de winkels, en vooral van pepernoten krijgen wij maar geen genoeg.

Daarom werd het toch eens tijd voor wat variatie op de klassieke pepernoten. En wij hebben de ultieme variant gevonden, chocolade pepernoten met licor 43, gemaakt doormiddel van een Airfryer!

Het recept is simpel, binnen een uur kun je al genieten van deze heerlijke uitvinding.

 

Het recept:

Ingrediënten voor de pepernoten:

  • 250 g zelfrijzend bakmeel
  • 125 g donkerbruine basterdsuiker
  • 4 tl speculaaskruiden
  • 100 g ongezouten roomboter
  • 6 el melk
  • mespunt zout

Ingrediënten voor de coating:

  • 500 gram witte chocolade
  • scheutje Licor 43
  • 300 gram poedersuiker
  • 60 ml water
  • goudkleurig decoratiepoeder

De bereidingswijze is te zien in de video 😉