De Meest herkenbare types die je vast en zeker in je telefoon hebt staan op WhatsApp!

Deze types op WhatsApp heb je zeker weten in je telefoon staan.

1. Ik heb totaal geen zin om te reageren apper
Dit soort appers halen soms het bloed onder je nagels vandaan wanneer zij niet reageren en dat kan bloed irritant zijn. Zeker als je iets van die persoon wil weten of je hebt iets belangrijks te zeggen en hij of zij reageert daar gewoon niet op!!!

Schermafbeelding 2015-11-02 om 13.28.25

2. De ”dronken” apper
Deze apper heeft de autocorrectie schijnbaar nog niet gevonden op zijn telefoon waardoor die persoon alles zelf typt en je dus soms geen deie theb twa die reponos gtez of twa die deolbet, elhe irritant is dat he!

Schermafbeelding 2015-11-02 om 13.29.50

3. Smiley apper
Smiley appers willen een soort van bevestiging geven van wat ze bijvoorbeeld eten of hoe ze zich voelen op dat moment. Is hij of zij een lekker eitje aan het bakken dan krijg je smiley van een pan te zien met een ei erin. Moet diegene keihard lachen dan krijg je een lachende smiley te zien met een traan. Maakt niet uit wat die smiley apper zegt er komt altijd een smiley achter te staan.

Schermafbeelding 2015-11-02 om 13.30.31

4. Inspreek apper
Dit is zo’n apper die geen zin heeft om te typen en alleen maar inspreek appjes stuurt. Wel makkelijk opzich, hoeft je alleen maar te luisteren wat apper te vertellen heeft en hoeft je niet een lange tekst te lezen.

Schermafbeelding 2015-11-02 om 13.31.21

5. Net begonnen met WhatsApp apper
Mensen die net begonnen zijn met WhatsApp snappen er nog helemaal niks van. Vaak is het je vader of moeder, maar het kan ook je opa of oma zijn die met de tijd mee willen gaan en het ook willen leren. Je kan dan wel tig van die appjes krijgen omdat ze nog niet snappen waar alles zit. De spatie weten ze bijvoorbeeld nog niet te vinden als ze iets willen zeggen, dus krijg je appjes binnen met na elk woord een punt erachter. Foto’s die ze maken en door sturen staan er 9 van de 10 té scheef op. Ja, die beginnende appers moeten nog veel leren op dat gebied.

Schermafbeelding 2015-11-02 om 13.32.11