Wetenschappelijk bewezen: 8 feiten waarom Wodka drinkers gezonder zijn dan andere stervelingen!

1) Wodka bevat 0 % vet!

Dit alleen is al een erg fijne eigenschap van wodka. Wanneer je strijdt tegen overgewicht kun je dus beter de bekende zuivelproducten laten staan, en even orde op zaken stellen qua dieet  bij de slijterij. Dat is veel makkelijker en gezonder ;).

2) Mensen die wodka drinken hebben minder last van stress

Jazeker, het alcoholische wondermiddel staat er om bekend dat het stressniveau royaal verminderd wordt… Mits geconsumeerd in fatsoenlijke porties is het misschien wel de meest effectieve drank die de geest helpt te ontspannen.

3)Wodka is daarnaast een ontsmettingsmiddel, tegengif en desinfectant in één

Een erg handig feitje. Dus als je na een stapavond van je fiets valt, kruip dan nog even terug naar de kroeg en bestel een dubbele wodka voor jou en voor je schaafwond. 🙂

4)Wodka verlaagt de kans op Alzheimer

Wil je de kans op Alzheimer verkleinen? Dan zou een 1 of twee wodka per dag je daarbij kunnen helpen.

5)Wodka helpt tegen hoge koorts

Ook dit is wetenschappelijk bewezen. Wodka kan namelijk zorgen voor een verlaging van de lichaamstemperatuur bij hoge koorts. Dit is een stuk beter/lekkerder dan een kopje  kruidenthee.

6)Wodka bevordert je spijsvertering

Het drinken  van wodka kan helpen om spijsverteringsstoornissen te behandelen. Wederom bedankt, wodka!

7)Wodka is bovendien veruit het beste slaapmiddel

Dat wodka zeer goed helpt tegen slapeloosheid is veelvuldig bewezen door wetenschappelijk onderzoek. Iedereen heeft wel eens volledig verloren van de fles, met als resultaat een comateuze kwijlslaap. Maar vooral in schappelijke hoeveelheden is het vuurwater een een goede slaapmuts.

8)Kortom: als je wodka drinkt, leef je langer

Dit is een van de belangrijkste voordelen voor je gezondheid van Wodka die iedereen moet weten. Bij gematigde consumptie zorgt wodka (lees: alcohol) zelfs voor een lager sterftecijfer. Prachtig, is het niet?

 

Deel dit zodat de rest ook op de hoogte is 😉

Bron: upcoming.nl